Autokorjaamo

Muoto
Autokorjaamo Sherif

Meidän huoltoja

Teemme ilmastointihuollot uudella tarkalla täysautomaattilaitteella, joka poistaa vanhat kaasut ja öljyt autosta. Tämän jälkeen puhdistamme ilmastointijärjestelmän ja lisäämme tilalle uudet kaasut ja öljyt. Suoritamme myös ilmastointilaitteen vianmääritykset ja korjaukset. Olemme TUKES:n hyväksymä kylmäainekorjaamo. Meillä voit olla varma, että työ tehdään laadukkaasti ja ympäristöystävällisesti. Hintamme ovat aina vähintään 30 - 50 % edullisemmat kuin merkkiliikkeessä. Asennustyössä käytämme aina maailmalla arvostettuja ensiasennusmerkkejä kuten Hella, Nissens, Valeo ja Bosch. Käänny puoleemme, kun haluat kylmää ja raikasta ilmaa autollesi!

Aurauskulmien säätö ehkäisee renkaiden epätasaista kulumista, jonka syynä ovat tavallisesti juurikin väärät rengaskulmat ja virheelliset aurauskulmat. Jos renkaissa on pieniäkin aurauskulmien poikkeamia, voivat ne kuluttaa mekaanisia osia ja lyhentää renkaiden käyttöikää merkittävästi. Myös polttoaineen kulutus voi lisääntyä. Aurauskulmien säätö on siten tärkeää kuljettajan turvallisuuden ja auton ajettavuuden kannalta!

Käytössämme ovat kaikki tarvittavat ohjeet ja erikoistyökalut. Valitsemme varaosat alustanumeron perusteella, joten ne sopivat ajoneuvoon täydellisesti. Laajennettu lisäturva on voimassa 4 vuoden ajan!

Huollamme ja korjaamme ajoneuvojen jarrut käyttäen parhaita laitteita ja menetelmiä. Jarruhuollon tekee koulutettu ja ammattitaitoinen asentaja, joka huolehtii, että työ tehdään asianmukaisesti. Käytössämme ovat testilaitteet, joilla esimerkiksi sähköiset jarrusatulat saadaan vapautettua ja kalibroitua täysin automaattisesti. Rasvaamme liukutapit ja käytämme kuparitahnaa jarrupalojen ja -satulakannattimen väliin, minkä ansiosta huolto on pitkäikäinen. Käytämme vain laadukkaita varaosia.

Teemme kaikki autojen hitsaustyöt, kuten helman ja pohjan hitsaukset 3 vuoden takuulla.

Koulutettu asentaja korjaa autojen alusta- ja jarruviat ammattitaidolla. Korjaamme mm. tukivarret, pallonivelet, raidetankopäät, jarrulevyt ja palat.

Korjaamme haalistuneet umpiot uudenveroisiksi. Käytämme Suomen olosuhteisiin sopivia, hyväksi todettuja menetelmiä sekä UV-säteilyn kestävää lakkaa.

Korjaamme päästöviat, OBD-järjestelmät, ABS:t, EPS:t sekä Airbagit. Käytössämme on laaja ammattitason Bosch-testeri, joka kertoo vikadiagnoosit ja tarvittavat korjaukset.

Meiltä saat käyttöösi juuri tarpeitasi vastaavan sijaisauton. Mikäli olet liikenneonnettomuudessa syytön osapuoli, toimita sijaisauton käyttötarveselvitys vakuutusyhtiölle, niin saat sijaisauton käyttöösi veloituksetta. Joissain muissakin erityistapauksissa voit saada vakuutusyhtiön korvaaman sijaisauton.

Työ- & palveluhinnasto

Huolto- ja korjauspalvelutHenkilöautoTila-auto/CitymaasturiMaasturit/PakettiautotPakettiauto XLAsuntoauto
Järjestelmädiagnoosi testilaitteella35€35€35€35€35€
Ohjauskulmien tarkastus ja säätö79€79€89€89€x
Bensiiniauton päästömittaus + OBD (2001->)25€25€25€xx
Autokorjaamon tuntiveloitus79€/h79€/h79€/h79€/h79€/h
Hitsaustyöt tehdään sovittuun hintaan-----
Maalaus- ja peltityöt tehdään sovittuun hintaan-----
Järjestelmädiagnoosit ja vaativat sähkötyöt89€/h89€/h89€/h89€/h89€/h
Autokorjaamo Sherif
Autokorjaamo Sherif

Palvelemme monipuolisesti

Olemme oman alamme huippuammattilaisia, ja meillä on yli kymmenen vuoden kokemus kaiken tyylisistä autohuolloista ja -korjauksista.

Meidän erikoisalaa ovat muun muassa:

  • Autopesut
  • Auton maalaus- ja peltityöt
  • Rengasmyynti ja -asennus
  • Ohjauskulmiensäädöt
  • Katsastuskorjaukset
  • Määräaikaishuollot
322A1533
Autokorjaamo Sherif logo must teksti 2