Loading

Tietosuojaseloste

Muoto

Tietosuojaseloste

Päivitetty viimeksi 03. huhtikuuta 2024

Tämä yksityisyydensuojakäytäntö kuvaa Autokorjaamo Sherifin osoitteessa Kalevantie 15, Turku 20520, Suomi, sähköposti: info@autokorjaamosherif.fi, puhelin: 0400775576 keräämiemme tietojen keruuta, käyttöä ja jakamista, kun käytät verkkosivustoamme (https://sherifcars.fi). (jäljempänä "Palvelu"). Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojesi keräämisen, käytön ja jakamisen tämän yksityisyydensuojakäytännön mukaisesti. Jos et suostu siihen, älä käytä Palvelua.

Voimme muuttaa tätä yksityisyydensuojakäytäntöä milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta ja julkaisemme päivitetyn yksityisyydensuojakäytännön Palveluun. Päivitetty käytäntö tulee voimaan 180 päivän kuluttua siitä, kun päivitetty käytäntö on julkaistu Palvelussa, ja jatkamalla Palvelun käyttöä tämän ajanjakson jälkeen hyväksyt päivitetyn yksityisyydensuojakäytännön. Siksi suosittelemme, että tarkistat säännöllisesti tämän sivun.

  Keräämämme tiedot:

  Keräämme ja käsittelemme seuraavia henkilökohtaisia tietojasi:

  1. Nimi
  2. Sähköposti
  3. Matkapuhelin
  4. Tietoja autostasi, kuten rekisterinumero

  Tietojesi käyttö:

  Käytämme keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  1. Markkinointi/Promootio
  2. Asiakaspalautteen kerääminen
  3. Tuki
  4. Kohdennettu mainonta
  5. Sivuston suojaaminen

  Jos haluamme käyttää tietojasi muuhun tarkoitukseen, pyydämme suostumustasi ja käytämme tietojasi vain saatuaamme suostumuksesi ja sen jälkeen vain niihin tarkoituksiin, joihin suostumuksesi myönnettiin, ellei laki velvoita toisin.

  Tietojesi jakaminen:

  Emme siirrä henkilökohtaisia tietojasi kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, paitsi rajoitetuissa olosuhteissa, kuten alla kuvattu:

  1. Mainospalvelu
  2. Markkinointitoimistot
  3. Analytics
  4. Tietojen keruu ja käsittely

  Vaadimme kolmannen osapuolen käyttämään meille siirrettyjä henkilökohtaisia tietoja vain siihen tarkoitukseen, johon ne siirrettiin, ja olemaan säilyttämättä niitä pidempään kuin on tarpeen kyseisen tarkoituksen täyttämiseksi.

  Voimme myös luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi seuraavasti: (1) noudattaaksemme soveltuvaa lakia, asetusta, tuomioistuimen määräystä tai muuta oikeudellista menettelyä; (2) täyttääksemme kanssamme tekemäsi sopimukset, mukaan lukien tämä yksityisyydensuojakäytäntö; tai (3) vastataksesi väitteisiin, että Palvelusi käyttö rikkoo kolmannen osapuolen oikeuksia. Jos Palvelu tai yrityksemme yhdistyy tai yhdistetään toisen yrityksen kanssa, tietosi ovat yksi siirrettävistä varoista uudelle omistajalle.

  Tietojesi säilyttäminen:

  Säilytämme henkilökohtaiset tietosi meille joko 90 päivästä 2 vuoteen käyttäjien lopettaessa tilit tai niin kauan kuin tarvitsemme niitä tässä yksityisyydensuojakäytännössä kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi. Voimme joutua säilyttämään tiettyjä tietoja pidempään, kuten kirjanpito-/raportointivelvoitteiden mukaisesti sovellettavan lain mukaisesti tai muista laillisista syistä, kuten oikeuksien täytäntöönpanosta, petoksen estämisestä jne. Jäljelle jääneitä anonyymejä tietoja ja kokoavia tietoja, jotka eivät tunnista sinua (suoraan tai epäsuorasti), voidaan säilyttää rajattomasti.

  Oikeutesi:

  Sovellettavasta laista riippuen sinulla voi olla oikeus saada tietoja, korjata tai poistaa henkilötietosi tai saada kopio henkilötiedoistasi, rajoittaa tai vastustaa tietojesi aktiivista käsittelyä, pyytää meitä jakamaan henkilötietosi toiselle taholle, peruuttaa antamasi suostumus tietojesi käsittelyyn, oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle sekä muut soveltuvat lait määrittelemät oikeutesi. Näiden oikeuksien käyttämiseksi voit kirjoittaa meille osoitteeseen info@autokorjaamosherif.fi. Vastaamme pyyntöösi sovellettavan lain mukaisesti.

  Huomaa, että jos et salli meille kerätä tai käsitellä tarvittavia henkilötietoja tai peruuttaa suostumuksen tietojen käsittelyyn tarvittaville tarkoituksille, et ehkä pysty käyttämään palveluja, joiden vuoksi tietojasi pyydettiin.

  Evästeet jne.

  Lisätietoja näiden käyttämisestä ja valinnoistasi näiden seuraamisteknologioiden suhteen, viitataksesi meidän Evästekäytäntöömme.

  Turvallisuus:

  Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää ja käytämme kohtuullisia turvatoimenpiteitä estääksemme tietojesi menetyksen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen valvonnassamme. Kuitenkin annettujen riskien vuoksi emme voi taata ehdotonta turvallisuutta ja siten emme voi varmistaa tai taata mitään tietojen turvallisuutta, jonka lähetät meille, ja teet sen omalla vastuullasi.

  Valitus-/tietosuojavastaava:

  Jos sinulla on kysyttävää tai huolia tietojesi käsittelystä, jotka ovat saatavilla meillä, voit lähettää sähköpostia valitusvastaavallemme osoitteeseen Autokorjaamo Sherif, Kalevantie 15, sähköposti: info@autokorjaamosherif.fi. Käsittelemme huolesi sovellettavan lain mukaisesti.